background img
Μιχάλης Νάστος

Είδη ζευγαριών!

5 έτη ago written by

Λοιπόν, όπως έχετε καταλάβει από προηγούμενα άρθρα, είμαι single, για αυτό, είναι απαραίτητο για την προσωπική μου ψυχική υγεία, να σχολιάσω αρνητικά τα ζευγάρια που βλέπω γύρω μου για να νιώσω καλύτερα. Αλλά μη με αποπαίρνετε, ελάτε μαζί μου να ξεφτιλίσουμε τα ζευγάρια που υπάρχουν γύρω μας και τονώστε την αυτοπεποίθηση σας μαζί μου!

Οι επιληπτικοί

bradangelina

Αυτό το ζευγάρι είναι όπως η επιληψία, μία στιγμή είναι καλά και χαρούμενοι, και την επόμενη αφρίζουν. Έχουν αλλάξει τόσες πολλές φορές το relationship status τους, που ακόμα και το facebook δεν τους πιστεύει. Είναι το ζευγάρι που μία τα έχει, μία όχι. Κάθε φορά που θα δεις έναν από τους δύο μόνους στο δρόμο, τα σενάρια τρέχουν στο μυαλό σου. Τα έχουν; Δεν τα έχουν; Πρέπει να τον/την ρωτήσω για την άλλη/άλλον; Και αν δεν τα έχουν; Χριστέ μου πλησιάζει, τι θα πω;

Συνήθως περιμένεις να σου πει κάτι για τον άλλον γι να καταλάβεις αν είσαι στο καλό στάδιο της επιληψίας. Αυτά τα άτομα σου λένε πράγματα όπως:

  • Μου πήρε δώρο ένα κολιέ!
  • Άσε μας μωρέ με την βλαμμένη!
  • Θα πάμε σου-κου στο Ναύπλιο!
  • Κοπελιά, αλήθεια σου λέω, δεν θα ξανά ασχοληθώ ποτέ με αυτό το παλιόμαλθακό, ανήθικο και διεφθαρμένο άτομο!

Οι οχθροί!

oxthroi

Είναι το ζευγάρι που δεν καταλαβαίνεις γιατί τα έχουν ακόμη. Πραγματικά! Συνέχεια τσακώνονται και κάνουν τους πάντες στην παρέα να νιώσουν άσχημα. Συνήθως σε μπλέκουν και στους καυγάδες, του στυλ:

-Καλά δεν λέω Μιχάλη;

-Συμφωνείς μαζί μου Έλενα;

Όποτε βγαίνεις μαζί τους για καφέ προσπαθεί σχεδόν πάντα ο ένας να επιβληθεί του άλλου, και δυστυχώς, εσύ είσαι ο κριτής. Αυτό όμως δεν περιορίζεται λεκτικά, τσακώνονται μέσω τηλεφωνημάτων, μηνυμάτων ακόμα και γραπτά! Είναι τα ζευγάρια που όταν είναι στο κλαμπ κοιτάζονται μεταξύ τους από την απέναντι γωνιά του stage λες και θα αρχίσουν μονομαχία! Η μόνη δικαιολογία που μένουν μαζί είναι το πού καλό σεξ.

Τα σιαμαία.

 

Ξέρετε για ποιους μιλώ! Για αυτούς που κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Αρχίζουν χόμπι μαζί, πάνε για ψώνια μαζί, βγάζουν βόλτα το σκύλο μαζί, πάνε σε κοινωνικέ εκδηλώσεις μαζί και γενικά… ΜΑΖΙ. Αυτό στην αρχή είναι πολύ γλυκό και αποδεκτό, αλλά αργότερα, θες να τους χτυπήσεις! Το χειρότερο είναι όταν έχεις κανονίσει με την/τον φίλη/λο να βγείτε παρέα, και ξαφνικά φέρνει το έτερο ήμισυ μαζί! Ω ρε πούστη μου!

Είναι σαν να χάνουν την ταυτότητα τους σαν μονάδες. Ακούστε εδώ! Θέλω να βγω με έναν από εσάς, το γεγονός ότι κάθομαι και κάνω παρέα και με τους δύο είναι επειδή και μόνο τα έχετε! Μην τον/την κουβαλάς μαζί σου κάθε στιγμή, πόσο μάλλον αν ξέρεις ότι σε θέλω κάτι προσωπικό! Ξέρουμε πολύ καλά πως καμία κοπέλα δεν θέλει να πιει μπύρες βλέποντας μπάλα και να βλέπει τους κολλητούς σου να ρεύονται, όπως ξέρουμε πολύ καλά ότι εσύ φίλες δεν θες να είσαι μαζί με τις κολλητές της όταν θα μιλούν για περίοδο και γκόμενους! Ξεκολλάτε! Συνήθως κάνουν  το λάθος τις απόκριες και ντύνονται σαν ζευγάρια.

Ο ένας θα ντυθεί Patrick και ο άλλος Βob, αυτή Ζήνα και ο άλλος Ηρακλής και πάει λέγοντας. Αυτή η σχέση τελειώνει συνήθως όταν άνουν το τραγικό λάθος και… πείτε το μαζί μου… ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΟ FACEBOOK!

Μ****δουλος / Π*****δουλη

mounodouloi

Αυτοί οι δύο δεν είναι ανάγκη να ανήκουν στο ίδιο ζεύγος, δρουν έτσι και στην υπόλοιπη ζωή τους. Κλασσικά ο αντίστοιχος άνδρας θα αποκτήσει προβλήματα με την καφετέρια που συχνάζεις, τις παρέες που κάνει , τις συνήθειες που έχεις, αλλά όχι επειδή το πιστεύει αυτός, αλλά επειδή έτσι του είπε η γκόμενα του. Από την αντίστοιχη πλευρά, έχουμε την γυναίκα που καθημερινά ζητά την επιβεβαίωση του άντρα της για να κάνει οτιδήποτε. Μπορεί να έβγαινε πριν με τις φίλες της και να φόραγε μίνι και βαθειά ντεκολτέ, αλλά όχι! Τώρα ο Τάκης δεν τα γουστάρει αυτά, γιατί δεν θέλει η γκόμενα του να ντύνεται έτς, παρόλο που αυτό τον έκανε να της την πέσει. Αυτά τα ζευγάρια είναι από τα χειρότερα καθώς τα άτομα μέσα στην σχέση σχεδόν χάνουν την ελευθερία βούλησης και αλλάζουν μέσα στην σχέση. Ακούστε εδώ παιδιά, γιατί να αλλάξεις κάποιο άτομο την στιγμή που το αγάπησες όπως είναι;

SEX AND SALIVA EVERYWHERE.

out

Νομίζω όλοι γνωρίζουμε την μάστιγα. Εκεί που κάθεσαι με την παρέα σου, θές να μοιραστείς τον ενθουσιασμό σου με τον Τάκη… αλλά ο Τάκης γαμάει την Βιολέτα στις απέναντι θέσεις. Είναι σαν οι κοινωνικοί κανόνες να μην ισχύουν για αυτούς. Συνήθως φιλιούνται μέσα στο μαγαζί, χουφτώνονται, κοιτάζονται πονηρά, άσχετα αν τους κοιτά ο πεντάχρονος Κωστάκης και κάνοντας τους υπόλοιπους να αισθάνονται άβολα, αν είναι να κάνετε σεξ, γιατί βγήκατε από το σπίτι;

Οι γλυκούληδες!

Happy-couple

Είναι αυτοί που σου προκαλούν εμετό. Είναι τα άτομα που θα ανεβάζουν μαζί Φώτο στο fb ενώ φιλιούνται, δεν λέω φυσικά για μια φωτογραφία, αλλά εκατοντάδες. Συνήθως έχουν και υποχωρηστικά όπως Μπουρμπουλίνος και Μανίτσα ή … ξέρω εγώ…. όποτε τα άκουγα αυτά έκλεινα τα αυτιά μου. Στάζουν τόσο ζάχαρη που σου ανεβαίνει το ζάχαρο κάθε φορά που βγαίνεις μαζί τους.

Οι «Δεν τα έχουμε»

nothingbut

Είναι τα παιδιά που σου λένε πράγματα όπως.

«Δεν είμαι για σχέση τώρα»

«Όχι ρε, δεν τα έχουμε»

Ναι, απλά μιλάτε όλη μέρα μαζί, ανεβάζεται Φώτο στα social media και γ*******. Σωστά, δεν τα έχετε…

Θέλω να σας πως κάτι…. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ…. Και επίσης ότι… ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ.

Οι σχέσεις “Taylor Swift

teleiomeno

Είναι το ζεύγος που ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα χωρίσει. Ίσως επειδή έχεις δει τη ιστορία να επαναλαμβάνεται. Το κακό δεν είναι ότι χωρίζουν, αλλά το ότι εσύ θα ακούσεις τα πάντα για αυτό το χωρισμό! Εσύ θα χωρίσεις! Εσύ θα ξενυχτίσεις με την φίλη σου να βρίζεται τον ηλίθιο που δεν την εκτίμησε για αυτό που είναι και εσύ θα λες στον φίλο σου να πιει για να την ξεχάσει και ότι όλες είναι π*******. Είναι οι μέρες που όλη παρέα ασχολείται με τον χωρισμό σου! Όταν αυτοί οι δύο χωρίζουν… η Μεγάλη Παρασκευή ξαφνικά φαίνεται ευχάριστη μέρα! Σε αυτήν την περίπτωση… Brace Yourself, bullshit is coming!

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ.

idealcouple

Είναι το ζευγάρι που βλέπεις στις ταινίες, άντε να ξέρεις άλλα δύο από την προσωπική σου ζωή. Πώς το κάνουν; Αλήθεια! Είναι τα ζευγάρια όπου και οι δύο έχουν χτίσει καριέρα, είναι οικονομικά ανεξάρτητοι, είναι πανέμορφοι, στιλάτοι και προσέχουν την σιλουέτα τους. Σοβαρά τώρα, πως το κάνουν; Ο εγωισμός μου δεν μπορεί να το δεχτεί! Ξυπνούν και πάνε για τρέξιμο στις 6 το πρωί πριν την δουλειά, διατηρούν τον ρομαντισμό τους, είναι κοινωνικοί, όλοι τους αγαπούν, πάνε παρέα γυμναστήριο κάνοντας τους υπόλοιπους να νιώθουμε άσχημα! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΟΙΟΙ. Άκου εκεί, εκεί που κάθομαι με την κοπελιά μου και τρώμε cheetos, oreos και βλέπουμε ταινία, βλέπουμε ζευγάρια σαν εσάς και απορούμε τι κάνουμε λάθος. (Αρνούμαι να θεωρήσω το junk food λάθος!)

Πέρα από όλα αυτά τα ζευγάρια όμως, ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, ξέρεις ότι και εσύ θες μία σχέση που να μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα και να μην σε περιορίζουν οι κοινωνικοί κανόνες από το να δείξεις την αγάπη σου γι’ αυτό το άτομο. Είναι το άτομο που θα χτίσεις μία περίοδο και ίσως την υπόλοιπη ζωή σου, θα μοιραστείς συναισθήματα, όνειρα και αμφιβολίες. Η αγάπη αυτή μπορεί να είναι το καρδιοχτύπι που δίνει ρυθμό στην ζωή σου και η κατάρα που σε θανατώνει, εξάλλου, η αγάπη είναι για τους εκλεκτούς. Δυστυχώς η αγάπη δεν φτάνει για όλους, και μερικοί καταλήγουν να διψούν για αυτήν. Ανάθεμα τους.

 

Article Categories:
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑΣΤΟΣ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Menu Title