background img
Μιχάλης Νάστος

Άγιος Βαλεντίνος και Αρ***ια!

4 έτη ago written by

Hola bitches!!!

Έφτασε η ώρα για ένα νέο άρθρο!

Άγιος Βαλεντίνος λοιπόν!

Είναι η μέρα αφιερωμένη στο έτερον ήμισυ και στα σόσιαλ μίντια για να κανείς τα υπόλοιπα ζευγάρια να ζηλέψουν και τους εργένηδες να βλέπουν τον κοινωνικό τους κύκλο να μειώνεται και την μοναξιά τους να μεγαλώνει.  Και ας το παραδεχτούμε, για να διαβάζεις αυτό το άρθρο μάλλον δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις, ποσό μάλλον εγώ που τα γράφω, σκεφτείτε ποσό απελπισμένος είμαι!

waiting_for_the_perfect_woman

Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Αχ, άγιος Βαλεντίνος, η μέρα που η καθημερινότητα γεμίζει με λουλούδια, σοκολατένια καρδιές και ευχετήριες κάρτες, ξέρετε πως αρχίσω όλο αυτό; Από την ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ του Βαλεντίνου.

Ναι, καλά διάβασες. Ο Βαλεντίνος ζούσε το 278 και ήταν ιερέας. Ο Κλαούντιος ο Β που κυριαρχούσε εκείνη την εποχή είχε απαγορέψει τους γάμους καθώς πίστευε πως οι άνδρες δένονται υπερβολικά με τις οικογένειες τους και δεν είναι αποτελεσματικοί σαν στρατιώτες. Μιλάμε για το πρώτο cockblock. Ένας ιερέας όμως ονόματι Βαλεντίνος δεν υπάκουσε την διαταγή του Κλαούντιου του Β και συνέχισε να παντρεύει κόσμο. Όταν το έμαθε αυτό ο Κλαούντιος (ο Β) έγινε έξω φρένων και αποφάσισε να δείρουν με ρόπαλα τον Βαλεντίνο και στο τέλος να τον αποκεφαλίσουν. Αυτό έγινε στις 14 Φλεβάρη. Ω ναι! Και κάποιος που είδε αυτό το γεγονός σκέφτηκε…

saint_valentine

Τι κρίμα που αυτός ο καλός άνθρωπος αποκεφαλίστηκε και το αίμα του κύλισε παντού στο δρόμο… το βρήκα! Θα τιμήσουμε την μνήμη του με σοκολάτες και όλοι οι ερωτευμένοι θα ανταλλάζουν δώρα! Ναι, αυτό αρμόζει!

Όπως καταλαβαίνετε, ο άγιος Βαλεντίνος δεν είναι και για το οποίο πρέπει να αστειευόμαστε, είναι από τις γιορτές με τις περισσότερες πιθανότητες να χωρίσουν ζευγάρια. Σας φαίνεται παράδοξο ε; Σκεφτείτε το κάπως έτσι, είναι σαν τις καταστάσεις που παρόλο που το ζευγάρι είναι χαρούμενο, μπορεί άνετα να γίνει μαλακία. Σαν την επιλογή του ονόματος του πρώτου παιδιού ή κατά την αναζήτηση επίπλων στα ΙΚΕΑ.

Ας περάσουμε όμως στο πραγματικό λόγο που γιορτάζουμε τον θάνατο του Βαλεντίνου.

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ και ΔΩΡΑ!!!!!

valentinemarx

Αρχικά, οι άνδρες έκαναν δώρο κόκκινα τριαντάφυλλα στο έτερον ήμισυ γιατί πιστεύονταν από τους Ρωμαίους ότι ήταν το αγαπημένο άνθος της Αφροδίτης. Επίσης, μόνο στις ΗΠΑ, την μέρα του Αγ. Βαλεντινου πωλούνται  3.500.000 κουτάκια με σοκολατένια καρδιές! Ξέρετε ποσά ορφανά θα μπορούσαμε να ταΐσουμε με αυτά τα χρήματα; Ξέρετε ποσά σκυλιά θα μπορούσαμε τυφλώσουμε και να τα κάνουμε γούνες; Πόσες γριές θα μπορούσαμε να ξεφορτωθούμε από υπερβολικό ζάχαρο και να σταματήσουν να είναι μια τρύπα στην οικονομία της κοινωνίας; Πρέπει να βάλουμε προτεραιότητες κύριοι! Επίσης, ευχετήριες κάρτες, παράδοξος, οι περισσότερες κάρτες που αγοράζονται δίνονται ποσοστιαία σε:

1-Δασκαλες

2-Φιλους

3- Μανάδες

4- Συζύγους

5- Στο τωρινό φλερτ

6- Κατοικίδια

Ας ελπίζουμε ότι οι κάρτες είναι το μόνο που ‘δίνουν’ αυτοί οι άνθρωποι στα κατοικίδια τους.

Έπειτα, έχουμε το πιο γελοίο δώρο από όλα. ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ!

debeers

Θα σας πως κάτι και δεν θέλω να σοκαριστείτε. Τα διαμάντια είναι άχρηστα! Δεν πιστεύεται εμένα; Δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά ο διευθυντής της De Beers Co. Σύμφωνα με αυτόν «Τα διαμάντια είναι εξαιρετικά άχρηστα»

Ποια είναι η De Beers ρωτάτε αστοιχείωτα πλάσματα που κάνετε ότι σας επιβάλει το κοινωνικό σύνολο; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πριν το 1938 οι γάμοι γίνονταν με τον παραδοσιακό τρόπο της προίκας. Δηλαδή η πρόταση γάμου γίνονταν κάπως έτσι:

Γιολάντα, έχω 50 στρέμματα ελιές και 27 πορτοκαλιές. Ο μπαμπάς σου έχει 38 στρέμματα αγγούρια, θες να παντρευτούμε, να γίνουμε πλούσιοι και να κοροϊδεύουμε την εργατική τάξη;

Ω Γιώργη, η ιδέα σου ακούγεται τέλεια!

Και δυστυχώς, λειτουργούσε! Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνταν ισχυρά οικονομικά αυτόνομα νοικοκυριά και σύμφωνα με ψυχολόγους οι σύζυγοι ένιωθαν πιο ικανοποιημένοι σε σχέση με την σημερινή εποχή. Ξέρω, και εγώ θα ήθελα να παντρευτώ από έρωτα, αλλά ίσως τα χρήματα αγοράζουν και την ευτυχία τελικά.

Το 1938 όμως, η εταιρία De Beers έκανε μια καμπάνια σύμφωνα με την οποία αν αγαπούσες την κοπέλα σου, έπρεπε να της αγοράσει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι καθώς ήταν ο πιο όμορφος τρόπος να εκφράσεις τον έρωτα σου στην κοπελιά. Και έπιασε, ήταν από τις πιο πετυχημένες καμπάνιες, όπως ή κόκα κόλα έκανε κόκκινο τον Αι Βασίλη ή όταν ο ιδιοκτήτης της Kellogs έπεισε τους Αμερικάνους ότι ο μονός τρόπος να σταματήσουν το παιδί τους από υο να αυνανίζεται είναι με την περιτομή. Οι άνθρωποι επηρεάστηκαν τόσο πολύ από αυτό το διαφημιστικό τρικ, που κατέληξε να αποτελεί κομμάτι της κουλτούρας μας! Γιατί όμως ή De Beers διαφήμιζε τα διαμάντια τότε;

Γιατί έχει παγκόσμιο μονοπώλιο!!!!!

Μέχρι και σήμερα, η εταιρία De Beers έχει το παγκόσμιο μονοπώλιο διαμαντιών, που σημαίνει πως όταν σου πουλούν ένα διαμάντι σαν μοναδικό, αυτοί έχουν εκατομμύρια ακριβώς ίδια! Μάλιστα, είχαν τόσα κέρδη, που το 1950 έκαναν διαφήμιση που ισχυρίζονταν ότι για ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι πρέπει να ξοδέψεις τουλάχιστον τρία μανιάτικα σε αυτό; Πως το κατάφεραν; Με την δικαιολογία ότι…

Ο άντρας θα ψοφήσει από ασθένεια ή στον πόλεμο και ή γυναίκα σαν χήρα θα πρέπει να πουλήσει το δαχτυλίδι για να τα βγάλει πέρα από μόνη της τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες!!!

Δεν ξέρω αν τους μισώ ή τους θαυμάζω ….

Αλλά ας μην κάνω όλο το άρθρο για τα ζευγάρια. Υπάρχουν και οι άσχημοι.

tumblr

Μην ανησυχείτε εργένηδες, την μέρα του Αγ. Βαλεντίνου, μπορείτε να γιορτάζεται με την κοινότητα των SAD (Singles Awarness Day), δηλαδή στα ελληνικά, Ημέρα Αφύπνισης Μπακουριών. Πρόκειται για μια κοινότητα που γιορτάζουν μεταξύ τους την μέρα που οι υπόλοιπη χαίρονται τον  ερωτά τους. Δεν μου άρεσε πολύ το όνομα όμως, οπότε έχω να τους προτείνω μερικά:

Ημέρα Απόλυτης Μοναξιάς.

Ημέρα Αποδοχής της Απόρριψης.

Ημέρα που μετράς τις γάτες σου.

Ημέρα ανταλλαγής σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Ημέρα που συνειδητοποιείς ότι θα πεθάνεις μόνος.

Ημέρα παρατήρησης και μεγαλοποίηση αρνητικών σημείων σου.

Ημέρα που κάθεσαι και τρως παγωτό κλαίγοντας μπροστά από ερωτικά κομεντί.

Ημέρα που προσποίησε ότι μισείς την συγκεκριμένη μέρα γιατί είσαι πραγματικά μόνος και αυτό σε κάνει νιώθεις καλύτερα.

Αλλά μην απελπίζεστε, εκτός από εμένα, το PornHub.com θέλει όλα εσάς τα μπακούρια να είστε χαρούμενα την μέρα του Βαλεντίνου. Για αυτό το λόγο, μόνο για τις 14 Φλεβάρη, το συγκεκριμένο site προσφέρει όλα τα premium  βίντεο του ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Ξέρεις ότι θες να μπεις παλιοβρωμιαρη!

Φυσικά είναι και αυτοί που βγαίνουν πρώτο ραντεβού την μέρα του Αγ. Βαλεντίνου, κάτι που όμως έχουμε ανάλυση στο άρθρο Καταραμένα Πρώτα Ραντεβού, μόνο στο CheckWest.gr!!!

Ή αλήθεια όμως είναι μια. Αν περιμένεις την ημέρα Αγ. Βαλεντίνου για να εκφράσεις την αγάπη σου στο άλλο σου μισό, τότε μάλλον είσαι στην λάθος σχέση. Πρέπει να τιμάς την μέρα με το αγαπημένο σου άτομο γιατί κάποιοι δεν μπορούν, είτε για λόγους καθημερινότητας, απόστασης και για άλλους πιο σκοτεινούς και στεναχώριες λόγους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να κοιτάς κάποιον στα μάτια και να ξέρεις ότι μπορείς να πεις τις μεγαλύτερες αλήθειες. Ή αγάπη είναι για τους εκλεκτούς. Εύχομαι όλοι να βιώσετε μια μέρα την πραγματική αγάπη, σοβαρά, πέρα από τα λουλούδια και τα γλυκά, ή αγάπη μπορεί να σου προσφέρει πολλά τρυφερά συναισθήματα. Μπορεί επίσης και να σε πονέσει, να σε συντρίψει σαν χείμαρρος. Αγάπη είναι ένα όμορφο ραντεβού σε εστιατόριο, μια κάρτα από την αδερφή σου στο εξωτερικό, η αναμονή της μάνας να γυρίσεις σπίτι μια βροχερή νύχτα, ακόμα και ένας τάφος με φρέσκα λουλούδια είναι αγάπη. Αν έχετε σχέση, βγείτε έξω και γιορτάστε το με το άτομο σας, αν είστε ελεύθερος, ίσως είστε πιο επιλεκτικοί από τους υπολοίπους… ή απλά πραγματικά άσχημος!

breakingbadvalentine

Μην ξεχνάτε, ή μέρα του Αγ. Βαλεντίνου είναι ΑΚΟΜΗ μια μέρα για να γιορτάσεις την αγάπη σου, όχι ή μοναδική.

 

Αφιερωμένο στην μητέρα μου Χαρίκλεια Νταλακωστα.

Article Categories:
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑΣΤΟΣ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Menu Title